Najnoviji članci
 
galaxy-note-8

Recenzija: Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 je odličan tablet koji vas neće razočarati. Superiorna performansa u kombinaciji sa odličnim ekranom je samo dio onoga šta nudi ovaj tablet.

galaxy-tab

Recenzija: Samsung Galaxy Tab 3 7.0

Galaxy Tab 3 7.0 je najbolji Samsungov tablet koji ne pripada Note liniji. Kompanija se nada da će sa 7 inčnim tabletom preuzeti tržište manjih uređaja.

prestigio-multipad

Recenzija: Prestigio Multipad 10.1 Ultimate 3G

Ako tražite tablet koji radi odlično a košta svega dio cijene od konkurencije onda je Prestigio Multipad 10.1 Ultimate 3G prava stvar. Možda vam se svidi i dizajn koji ovom tabletu daje izgled puno skupljeg uređaja.


samsung-galaxy-tab-2-70

Recenzija: Samsung Galaxy Tab 2 7.0

Korisnici koji žele tablet koji im može stati u džep a ne žele izdvojiti veliku količinu novca definitivno bi trebali razmisliti o nabavci Samsungovog sedmoinčnog tableta.

acer-iconia-b1

Recenzija: Acer Iconia B1-A71

Acer nudi vrlo dobar 7-inčni tablet pristojnih performansi i kvalitetne izrade po veoma povoljnoj cijeni.

goclever3

Recenzija: GoClever Tab R974

Ukoliko želite veći, desetoinčni model, nećete pronaći puno niskobudžetnih opcija.


huawei-mediapad

Recenzija: Huawei MediaPad 7 Youth

Odličan mali tablet sa dobrim hardverom koji će pokrenuti sve zahtjevnije aplikacije, ali ukoliko želite dobar displej ovaj tablet nije za vas.

arnova-7-g3

Recenzija: Arnova 7 G3

Arnova 7 G3 tablet ima nekoliko dobrih karakteristika kao što su HDMI izlaz, 1080p video player i mogućnost promjene brzine procesora. I naravno najveći adut: nisku cijenu.

galaxy-tab-04

Recenzija: Samsung Galaxy Tab 3 8.0

Korisnici koji žele brand-name tablet za malo novca trebali bi probati Samsungov Galaxy Tab 3 8.0.


lg-g-pad-83

Recenzija: LG G Pad 8.3

Odličan tablet koji prati malo veća cijena, ali u potpunosti se može nositi sa konkurencijom. Jednostavan dizajn i nešto manja težina čine G PAD 8.3 odličnim za duže korištenje.

google-nexus-7

Recenzija: Google Nexus 7 tablet

Nexus 7 je i nekoliko mjeseci nakon izlaska još uvijek izvrstan tablet. Verzija od 8GB se više ne proizvodi i sada je početna verzija od 16GB koja se našem tržištu može pronaći za 450 KM. Verzija od 32GB košta 500 KM, a za 570 KM se može dobiti verzija od 32GB sa HSPA+. Nakon izlaska […]

xperia-tablet-z

Recenzija: Sony Xperia Tablet Z

Sony Xperia Tablet Z je uređaj vrhunske kvalitete i razumne cijene. Uređaj je jako tanak, jako lagan i ima jedan od najboljih ekrana na tržištu, kao i vjerovatno najbolju kameru dostupnu na tabletima.