Najnoviji članci
 
windows-8-recenzija

Recenzija: Windows 8 sa ažuriranom 8.1 verzijom

Windows 8 je najavljen na CES sajmu 2011.godine, a korisnici su finalnu verziju ugledali 26. oktobra 2012. Microsoft je sa novim operativnim sistemom uveo velike promjene i uveliko poboljšao korisničko iskustvo.

safari

Recenzija: Safari

Safari će se dopasti svima koji žele jednostavan preglednik sa čistim interfejsom.

internet-explorer

Recenzija: Internet Explorer

Ovaj preglednik ima potpunu integraciju sa Windows sistemima, te omogućava korisnicima da izvuku maksimum iz pretraživanja


opera

Recenzija: Opera

Opera je multimodalni preglednik, što znači da korisnicima omogućava da imaju različit interfejs poput skraćenica na tastaturi i glasovnih komandi, a odličan je za korisnike koji imaju problema sa vidom.

google-chrome

Recenzija: Google Chrome

Chrome može sinhronizovati sačuvane stranice, preference kod pretraživanja i ekstenzije koje su korisniku dostupne na svakom uređaju.

mozilla-firefox

Recenzija: Mozilla Firefox

Mozilla Firefox je odličan preglednik sa puno dodataka koji se lako može prilagoditi iskusnim korisnicima i početnicima.


kitkat-novi-android-4.4

Recenzija: Android 4.4 KitKat

KitKat je predstavio početke nove strategije Googlea, u kojoj se internet gigant trudi pretvoriti svoj pretraživač u operativni sistem.

Korisnici koji imaju MacBook Air iz 2013. godine ne bi trebali ažurirati operativni sistem

Recenzija: OS X Mavericks 10.9

Na Appleovom događaju 22. oktobra predstavljen je novi operativni sistem OS X Mavericks. Verzija 10.9 korisnicima omogućava pristup još većem broju aplikacija i dodataka. Maps i iBooks aplikacije su poboljšane. Iako nije došlo do velikih promjena na Finder aplikaciji i notifikacijama, kompanija obećava brže preuzimanje sadržaja sa interneta.

recenzija-ios7-FEATURED-IMAGE

Recenzija: Apple iOS 7

Apple je predstavio svoj novi operativni sistem iOS 7. Da li kompanija planira novi početak ili je riječ samo o novom izgledu?