Najnoviji članci
 
lg-optimus-l9

Recenzija: LG Optimus L9

Predstavnik LG-jeve L serije L9 savršeni je spoj atraktivnog izgleda i povoljne cijene.

nokia-asha-202

Recenzija: Nokia Asha 202

Nokia Asha 202 je kompaktni pametni telefon koji ima ekran na dodir i alfanumeričku tastaturu. Uređaj podržava dvije SIM kartice što je odlično za korisnike koji koriste više od jednog mobilnog operatera.

razr-d3

Recenzija: Motorola RAZR D3

Motorola RAZR D3 predstavljena je u aprilu 2013. godine. Uređaj podržava dvije SIM kartice, TFT Gorilla Glass ekran na dodir i 8 MP kameru.


htc-desirec

Recenzija: HTC Desire C

Desire C ima ekran koji je manji od većine popularnih pametnih telefona danas na tržištu, ali ima odličan procesor i dobru bateriju.

huawei-ascend-y210

Recenzija: Huawei Ascend Y210

Nakon uspješnog početka originalnog Ascenda, Huawei je odlučio na svoj novi uređaj primijeniti istu formulu. Y210 podržava dvije SIM kartice i odličan je za korisnike koji traže jednostavan Android za svakodnevno korištenje.

nokia-lumia-720

Recenzija: Nokia Lumia 720

Poput većine telefona iz Lumia serije, 720 ima Windows 8 operativni sistem koji dolazi sa lepezom Nokia aplikacija. Uređaj ima 4,3 inčni displej, 6,7 MP kameru i 1GHz dvojezgreni procesor.


xperia-t

Recenzija: Sony Xperia T

Sony Xperia T je uređaj koji ima dobar procesor i kvalitetnu kameru. Iako ima zastarjelu verziju softvera, kompanija je obećala da će ga uskoro ažurirati.

allview-p5-quad1

Recenzija: Allview P5 Quad

Rumunjska kompanija Allview predstavila je svoj Allview P5 Quad pametni telefon, prvi koji ima četverojezgreni procesor. Uređaj podržava dvije SIM kartice i odlično je rješenje za ljude koji često putuju.

mini1

Recenzija: Samsung Galaxy S4 Mini

Korisnici koji traže manji uređaj ali im je potreban pametni telefon sličnih performansi kao originalni S4 model trebali bi probati Galaxy S4 Mini.


huawei-ascend-p6

Recenzija: Huawei Ascend P6

Iako nije klasa poput iPhone 5 i ne može praviti fotografije kakve pravi HTC One, ipak se radi o zanimljivom telefonu koji će naći svoje mjesto na tržištu.

zte-grand-x-pro

Recenzija: ZTE Grand X Pro

Kineski ZTE osvaja Evropu. Grand X Pro je solidan uređaj sa odličnom baterijom i dobrom kamerom.

nokia-112

Recenzija: Nokia 112

Nokia 112 je odličan telefon za korisnike kojima su pametni telefoni sa ekranima na dodir komplikovani.