Najnoviji članci
 
harman-kardon-soho

Recenzija: Harman Kardon Soho-I slušalice

Uređaj pruža dobar zvuk, a četvrtaste slušalice imaju jedinstven dizajn. Zbog mogućnosti sklapanja i odvajanja kablova, lako su prenosive i poprilično udobne na ušima.

Recenzija Bose AE2w Bluetooth slusalica

Recenzija: Bose AE2w Bluetooth slušalice

Bose AE2w Bluetooth slušalice su zadržale udobnost običnih žičanih AE2 slušalica, ali sa bežičnom tehnologijom dolaze i kompromisi.

Sony STR-DN1040 je primamljivo i moderno audio-video pojacalo_02

Recenzija: Sony STR-DN1040 pojačalo

Sve što vam treba za bolji zvuk je Sony STR-DN1040 pojačalo odlične kvalitete koje izgleda moderno. Poboljšajte svoj audio ugođaj u kući za pristupačnu cijenu.


Recenzija- Sony SRS BTX500

Recenzija: Sony SRS-BTX500 zvučnik

Prenosni Bluetooth zvučnici za korisnike dubljeg džepa. SRS-BTX500 imaju odličan dizajn ali ne baš tako sjajnu bateriju.

Recenzija- Cambridge SoundWorks Oontz Bluetooth zvucnici_03

Recenzija: Cambridge SoundWorks Oontz Bluetooth zvučnici

Cambridge SoundWorks Oontz su zvučnici koje možete ponjeti na plažu i koristiti sa svim vašim bluetooth uređajima. Odličan dizajn i prihvatljiva cijena nisu jedine pozitivne stvari koje ovi zvučnici nude.

abyss-slusalice

Recenzija: Abyss AB-1266 slušalice

Kada se priča o ovim slušalicama mora se naglasiti da su ovo audiofilske slušalice nevjerovatnog zvuka. Možda imaju najbolji zvuk na planeti, ali su i dva puta teže od drugih slušalica. Tek kad se stave na glavu shvati se da se ta težina ne osjeća. Sve je savršeno. Zvuk odličan, uši pokrivene sa mekanim kožnim […]