Recenzija
1728 pregleda

Recenzija: Snapbucket, aplikacija za obradu fotografija

by on October 18, 2013
Pozitivno

Veliki broj filtera i dodataka koji će fotografiju učiniti zanimljivijom i zabavnijom, jednostavan dizajn i interfejs.

Negativno

Bez obzira na sve prednosti, aplikacija se pojavila kasnije na tržištu, pa je moguće da neće lako naći put do novih fanova koji već imaju omiljenu aplikaciju za obradu fotografija.

Detalji
 
Recenzije
Zaključak
 

Ovo je odlična aplikacija za sve one koji žele svoje fotografije učiniti zanimljivim, a pored svega toga je i besplatna.

 

Photobucketova najnovija aplikacija Snapbucket je jedna od najpopularnijih aplikacija za obradu fotografija na Androidu i iOS-u na tržištu. Korisnici mogu potpuno promijeniti izgled svojih fotografija i postaviti ih na socijalne mreže.

Snapbucket ima veliki broj filtera i dodataka koji će fotografiju učiniti zanimljivijom i zabavnijom. Aplikacija ima jednostavan dizajn i interfejs kojim je jednostavno rukovati. Sve se nalazi na dohvatu ruke i kada se fotografija obradi ona se automatski snima na korisnikov Photobucket račun.

Korisnici mogu organizovati fotografije, praviti kolaže i prezentacije te ih postaviti na društvene medije ili poslati putem emaila. Oni koji imaju Photobucket račun mogu svoje fotografije prijaviti na takmičenja ili pregledati najnovije trendove na aplikaciji.

Svoje fotografije je lako podijeliti putem Facebooka i Twittera. Aplikacija pruža preko 9.500 kombinacija izgleda i filtera. Snapbucket je najbrža i najlakša aplikacija za obradu fotografija. Ovo je odlična aplikacija za sve one koji žele svoje fotografije učiniti zanimljivim, a pored svega toga je i besplatna.

Naša ocjena
Ukupna ocjena