Recenzija
617 pregleda

Recenzija: Calendars 5 za iOS

by on October 7, 2013
Pozitivno

Odličan pregled kalendara. Izgled koji odgovara iOS 7 operativnom sistemu. Podrška za Google Calendar.

Negativno

Ova aplikacija je dostupna samo za iOS uređaje, a ako se podaci u kalendar unose glasovnim putem aplikacija ne dozvoljava specifikaciju u kalendaru.

Detalji
 
Recenzije
Zaključak
 

Za korisnike koji imaju iOS uređaje Calendars 5 je odlična aplikacija koja može zamijeniti kalendar koji dolazi sa operativnim sistemom. Aplikacija se sinhronizira sa postojećim iOS kalendarom pa nema potrebe da korisnici prebacuju podatke. Vrlo je pregledna i jednostavna za koristiti.

 

Aplikacija Calendars 5 je doživjela potpuni preobražaj sa novim dizajnom i podrškom za glasovni unos podataka. Dostupna je za iPhone i iPad a veliki broj korisnika danas koristi alternativne kalendare koji im mogućavaju što jednostavniji pristup i niz drugih opcija. Calendars 5 odlično kombinuje aplikaciju za zadatke i kalendar u jedno. Aplikacija podržava glasovni unos podataka ali samo na engleskom jeziku.

Korisnici na raspolaganju imaju inbox u koji mogu dodavati zadatke za „Today“, „Upcoming“, „Completed“ i „All“. Za lakše sortiranje moguće je dodati i vlastite foldere. Aplikacija omogućava nekoliko načina pregleda kalendara. Korisnici mogu izabrati između pregleda po danu, sedmici i mjesecu . Pomjeranje prsta na lijevo će korisnika prebaciti na slijedeću sedmicu, a u desno će vratiti korisnika nazad.

Naša ocjena
Ukupna ocjena