Najnoviji članci
 
retina-macbook-pro

Recenzija: Retina MacBook Pro

Odličan notebook koji će vas ostaviti bez daha sa svojim performansama. Dizajn je također odličan i u stilu Apple kompanije nalazi se u samom vrhu kad je u pitanju konkurencija.

safari

Recenzija: Safari

Safari će se dopasti svima koji žele jednostavan preglednik sa čistim interfejsom.

Korisnici koji imaju MacBook Air iz 2013. godine ne bi trebali ažurirati operativni sistem

Recenzija: OS X Mavericks 10.9

Na Appleovom događaju 22. oktobra predstavljen je novi operativni sistem OS X Mavericks. Verzija 10.9 korisnicima omogućava pristup još većem broju aplikacija i dodataka. Maps i iBooks aplikacije su poboljšane. Iako nije došlo do velikih promjena na Finder aplikaciji i notifikacijama, kompanija obećava brže preuzimanje sadržaja sa interneta.


Recenzija iPhone 5s_01

Recenzija: iPhone 5s

Konačno je stigao dugo najavljivani iPhone 5s. 64-bitna arhitektura, iOS 7, Touch ID, samo su neke od novih karakteristika ovog modela koje ga stavljaju ispred konkurencije.

recenzija-apple-iphone-5c-telefona

Recenzija: iPhone 5c

Novi Apple iPhone 5c nudi mala poboljšanja naspram verzije 5. Manja cijena i raznovrsne boje su možda upravo ono što će privući nove korisnike da kupe jeftiniju verziju novog iPhone 5c.

recenzija-ios7-FEATURED-IMAGE

Recenzija: Apple iOS 7

Apple je predstavio svoj novi operativni sistem iOS 7. Da li kompanija planira novi početak ili je riječ samo o novom izgledu?


apple-macbook-air

Recenzija: Apple MacBook Air

Na ovogodišnjem Worldwide Developers Conference (WWDC) nije predstavljeno previše novih stvari. Jedna od novina je MacBook Air koji je izgledom isti kao i ranije verzije, ali mnogi ljudi kažu da nakon korištenja primjećuju da je ovo ipak novi MacBook Air.