36 pregleda 0 komentara

Poznat datum objave igre World of Warcraft Classic

by on May 15, 2019
 

Blizzard je objavio da će World of Warcraft Classic biti objavljen 26. odnosno 27. augusta ove godine u odnosu na teritoriju, a svim PC igračima sa World of Warcraft pretplatom će biti dostupna do tri lika koji se mogu koristiti za istraživanje Azerotha u njegovom originalnom stanju, prije kataklizme.

Za postojeće WOW igrače, World of Warcraft Classic je efektivno besplatan, omogućavajući im pristup kompletnom originalnom sadržaju igre, zadacima/questovima i drugom. Dosta ovog sadržaja je izbrisano iz današnjeg World of Warcrafta, jer je nova mehanika zamijenila staru, a događaji u svijetu su izbrisali veliki broj klasičnih questova sa mape. Sada PC igrači mogu da se vrate u World of Warcraft, onakav kakav je originalno zamišljen.

World of Warcraft Classic će Blizzardu pomoći da zadrži fanove koji su dugo u igri, dok će novim igračima omogućiti iskustvo koje su propustili prije više od decenije. Stres test za World of Warcraft Classic počinje kasnije ovog mjeseca za odabrane igrače, a biće održan 22. i 23. maja, 19. i 20. juna, kao i 18. i 19. jula. Character Creation za WoW Classic će biti dostupan od 13. augusta.