391 pregleda 0 komentara

Navigator korisnicima omogućuje dodavanje vlastitog objekta

by on December 7, 2013
 

Navigator je najpopularniji gradski vodič za pretragu ulica i popularnih mjesta u Sarajevu. Novi Navigator ima novi koncept, vizualno rješenje i platformu. Ažurirana verzija aplikacije nudi sadržaj od 1300 ulica i preko 3000 popularnih objekata u gradu, i ima integraciju sa Facebook, Twitter, Google+, Pintrest i Foresquare društvenim mrežama.

Korisnici sada imaju mogućnost obilježiti lokaciju kafića, prodavnice, biznisa ili nekog drugog objekta na Navigator.ba mapi. Dodavanje lokacija je moguće obaviti putem web aplikacije ili preko aplikacije za iOS i Android pametne telefone. Moguće je dodati i osnovne podatke o objektu, media sadržaj u vidu fotografija i video materijala, te linkove profila na društvenim mrežama.

Tim Navigatora obećava da će uskoro uvesti još dodatnih opcija koje će vlasnicima objekata omogućiti da dopru do što većeg broja korisnika. Putem ove interesantne platforme moguće je informisati građane o događanjima, aktivnostima i nekom objektu. Zainteresirani mogu dodati svoj objekat i postati dio Navigator.ba zajednice.